Workshop voor kinderen: spelen met je hond

Is jouw (klein)kind helemaal gek van honden? Schrijf hem/haar dan in voor een superleuke middag waarin kinderen alles leren over hondengedrag en hondentaal. In deze interactieve kinderworkshop over honden gaan ze daarnaast ook zelf een fantastisch speeltje maken voor de eigen hond, of voor een andere hond waar je kind graag mee speelt.
En als absolute hoogtepunt bouwen de kinderen deze middag een echte hindernisbaan voor honden!

Dat kan allemaal op woensdag 19 en donderdag 20 juli op de locatie van Hondenschool Lingewaard.

Wil jouw (klein)kind dolgraag meedoen? En is hij/zij tussen de 6 en 12 jaar oud?
Wacht dan niet langer en vul snel het inschrijfformulier in!

opvoeding
& gedrag

materialen voor een kind en hond workshop

Ontdek de wereld van de hond deze zomer met onze fantastische kinderworkshops, in samenwerking met Hondenschool Lingewaard! Je kind leert spelenderwijs alles over hondengedrag en hondentaal. Daarnaast gaan de kinderen creatief aan de slag door hun eigen hondenspeeltje te knutselen voor hun eigen harige vriend, of die van de buren, of die van opa en oma.

Maar dat is nog niet alles! De middag wordt afgesloten met het bouwen van een spectaculaire hindernisbaan voor honden. De kinderen krijgen de kans om te brainstormen over het ontwerp en bouwen deze vervolgens zelf met alle leuke materialen die de hondenschool tot haar beschikking heeft . Natuurlijk moeten de kinderen ook de hindernisbaan zelf even testen. En daarna mogen echte honden de baan op! De (groot)ouders kunnen met hun hond aansluiten om samen met hun kind de hindernisbaan te verkennen.

Helemaal geen probleem als jullie zelf geen hond hebben of als jullie hond niet geschikt is om de hindernisbaan te lopen; er zullen genoeg lieve honden aanwezig zijn zodat alle kinderen ook met echte honden aan de slag kunnen.

Elk kind ontvangt een diploma als herinnering aan deze onvergetelijke middag. Schrijf je kind snel in voor één van onze workshops op:

  • Woensdag 19 juli
  • Donderdag 20 juli


De workshop start om 13.30 uur en eindigt om 16.30 uur en vindt plaats op Hondenschool Lingewaard, Hoeksehofstraat 1, 6684 DH Ressen. Voor drinken en iets lekkers wordt natuurlijk ook gezorgd.

Wil je met je eigen hond de hindernisbaan lopen? Dan ben je van harte welkom om vanaf 15.45 uur mee te doen! Meedoen kan als je hond minimaal 6 maanden oud is, gezond is, vriendelijk is naar (vreemde) kinderen en sociaal is naar andere honden.

Er kunnen maximaal 8 kinderen (leeftijd 6-12 jaar) per middag meedoen, dus wacht niet langer en geef je kind nu op voor deze unieke en leerzame workshop! De kosten bedragen €37,50 per kind. 

Contact

KynoKracht

Driel

06 198 720 60

info@kynokracht.nl


Social

Info

KvK: 84883456

Algemene voorwaarden