Workshop voor kinderen: spelen met je hond

Is jouw (klein)kind helemaal gek van honden? Schrijf hem/haar dan in voor een superleuke middag waarin kinderen alles leren over hondengedrag en hondentaal.
In deze interactieve kinderworkshop over honden gaan ze daarnaast ook zelf een fantastisch speeltje maken voor de eigen hond, of voor een andere hond waar je kind graag mee speelt.
En als absolute hoogtepunt bouwen de kinderen deze middag een echte hindernisbaan voor honden!

Wil jouw (klein)kind dolgraag meedoen? En is hij/zij tussen de 6 en 12 jaar oud?

Wacht dan niet langer en vul snel het inschrijfformulier in!

opvoeding
& gedrag

Ontdek de wereld van de hond met onze fantastische kinderworkshops! Je kind leert alles over hondengedrag en hondentaal door middel van spel. Daarnaast gaan de kinderen creatief aan de slag en knutselen hun eigen hondenspeeltje.

De middag wordt afgesloten met het bouwen van een spectaculaire hindernisbaan voor honden. De kinderen krijgen de kans om over het ontwerp na te denken en bouwen de baan vervolgens zelf met alle leuke materialen die de hondenschool tot haar beschikking heeft. Natuurlijk moeten de kinderen ook de hindernisbaan zelf even testen. En daarna mogen echte honden de baan op! De (groot)ouders kunnen met hun hond aansluiten om samen met hun kind de hindernisbaan te verkennen.

Helemaal geen probleem als jullie zelf geen hond hebben of als jullie hond niet geschikt is om de hindernisbaan te lopen; er zullen genoeg lieve honden aanwezig zijn zodat alle kinderen ook met echte honden aan de slag kunnen.

Elk kind ontvangt een diploma en een klein kadootje als herinnering aan deze onvergetelijke middag. Schrijf je kind snel in voor één van onze workshops op:

  • Zondag 7 juli
  • Zondag 11 aug


De workshop start om 13.30 uur en eindigt om 16.30 uur en vindt plaats op Hondenschool Lingewaard, Hoeksehofstraat 1, 6684 DH Ressen. Voor drinken en iets lekkers wordt natuurlijk ook gezorgd.

Wil je met je eigen hond de hindernisbaan lopen? Dan ben je van harte welkom om vanaf 15.45 uur mee te doen! Meedoen kan als je hond minimaal 6 maanden oud is, gezond is, vriendelijk is naar (vreemde) kinderen en sociaal is naar andere honden.

Er kunnen maximaal 10 kinderen per middag meedoen, dus wacht niet langer en geef je kind nu op voor deze unieke en leerzame workshop!* De kosten bedragen €37,50 per kind

 

De workshops gaan door bij een minimale deelname van 6 kinderen en zolang de weersomstandigheden dat toelaten

kinderworkshop spelen met je hond

Wat klanten zeggen over de workshop

Lobke Angenent
Kinderworkshop
Lees verder
"De kinderen hebben genoten van de kinderworkshop. Lot kan goed uitleggen en kan goed naar kinderen kijken. Thuis merken wij dat ze onze pup op een rustigere manier benaderen. Er wordt al dagen allerlei speeltjes geknutseld. "Mogen wij volgende keer weer meedoen mam?" roepen ze. Dat doen we zeker, mocht er een vervolg komen."
Anke Jansen
Kinderworkshop
Lees verder
"Superleuke en leerzame Kinderworkshop "Spelen met je hond". Echt een aanrader! Lieve begeleiding en veel goede uitleg. Leuke leerzame spelletjes, waarbij je veel leert over gedrag. Afsluiten met een zelfgebouwd parcours, om zo smaen met je eigen hond heel veel en veilig plezier te hebben. Naar huis met een zelf gemaakt hondenspeelgoed en een leuke goodiebag. was een topmiddag!"
Maartje Jonkman
Kinderworkshop
Lees verder
"Mijn zoon volgde de workshop van Lot en heeft in een middagje enorm veel geleerd over hondengedrag, maar ook heel veel plezier gehad met bijvoorbeeld het uitzetten van een parcoursje voor onze Sam. Fantastische middag gehad."
Cindy De Lange-Wirds
Kinderworkshop
Lees verder
"Superleuke en leerzame workshop, mijn zoon van 12 heeft enorm genoten en een geweldige middag gehad!"
Previous
Next

Contact

KynoKracht

Driel

06 198 720 60

info@kynokracht.nl


Social

Info

KvK: 84883456

Algemene voorwaarden

kinderworkshop

Spelen met je hond

Is jouw (klein)kind gek van honden?

Schrijf haar/hem dan nu in voor de kinderworkshop!