Puppy Kracht programma

Heb je net een jonge pup in huis? Of komt die binnenkort? Dan wil je hem natuurlijke een goede start geven. En daar hoort een stukje opvoeding bij.
Met het Puppy Kracht programma krijg je een puppycursus in de vorm van privébegeleiding, waarin jij en je pup een stevige basis leggen op basis van vertrouwen en samenwerking. Jij leert hoe je je pup goed kunt begeleiden tijdens het opgroeien tot een leuke, stabiele huisgenoot.
Bovendien kan je naast de praktijklessen ook gebruik maken van een online inbelmogelijkheid voor de vragen die tussen onze afspraken door toch nog opkomen.

Naast een stukje basis gehoorzaamheid gaan we werken aan socialisatie van je pup. Door dit in je eigen omgeving te doen, thuis en op straat, kan je er gelijk in de dagelijkse praktijk mee aan de slag. Tijdens de lessen werken we op een positieve, beloningsgerichte manier.

Lijkt je dit iets? Meld je dan gelijk aan via de aanmeldknop op deze pagina.
Gezinnen met (klein)kinderen nodig ik uit ook even een kijkje te nemen op de Hond & kind pagina.

Vergeet bovendien niet om de Puppy Checklist te downloaden. Deze vind je onderaan de pagina.

Heb je nog vragen? Neem dan eens contact met me op. Dat kan telefonisch, per mail of via het contactformulier.

opvoeding
& gedrag

Puppy Kracht

In het Puppy Kracht programma leggen we een sterke basis voor jou en je pup, zodat jij weet hoe je je pup goed kunt begeleiden tijdens het opgroeien tot een leuke, stabiele huisgenoot. Deze basis creëren we door vooral te werken aan het opbouwen van vertrouwen en samenwerking tussen jou en je pup. Daarom werken we in de puppycursus met een positieve, beloningsgerichte methode en zullen jij en je pup het hartstikke leuk vinden om samen te oefenen.
Door je privébegeleiding te geven kunnen we heel gericht en efficiënt werken; je krijgt persoonlijk adviezen en oefeningen die bij jouw wensen en situatie aansluiten.
De basis die we tijdens de Puppy Kracht periode leggen is bovendien belangrijk als voorbereiding op de puberteit.

De stevige basis bereiken we met:

  • Een op maat gemaakt programma voor jouw jonge pup
  • 6 privélessen bij jou thuis en/of in de directe omgeving
    – Eerste les: 60 min. 
    – Vervolglessen: 5 x 30 min.
  • Gratis clicker (diervriendelijk hulpmiddel voor training)
  • Uitgeschreven trainingsplannen
 
     € 250,- 

* Alle prijzen zijn inclusief BTW.

* Reiskosten tot 10 km vanaf Driel gratis. Voor de extra kilometers wordt € 0,25 in rekening gebracht. Berekening op basis van postcode via Google Maps. Kosten voor betaald parkeren worden gefactureerd.

Puppy Kracht Plus

Wil je met het hele gezin samen de puppy oefeningen leren? Schrijf je dan in voor dit gezinsprogramma. We trekken iets meer tijd voor de lessen uit zodat meerdere gezinsleden met de pup kunnen oefenen. Kinderen kunnen deelnemen vanaf 16 jaarJongere kinderen in het gezin? Dan is Puppy Kracht Gezin misschien iets voor jullie.

  • Zoals het Puppy Kracht programma, maar de vervolglessen zijn iets langer: 45 min.
 
     € 295,- 
 

* Alle prijzen zijn inclusief BTW.

* Reiskosten tot 10 km vanaf Driel gratis. Voor de extra kilometers wordt € 0,25 in rekening gebracht. Berekening op basis van postcode via Google Maps. Kosten voor betaald parkeren worden gefactureerd.

Puppy Kracht Gezin

Samen creëren we een veilige, maar leuke start voor het hele gezin; pup, kind(eren) en ouders! 
De basis daarvoor wordt gevormd door het opbouwen van vertrouwen en samenwerking tussen jullie en de jonge hond. Daarom combineren we basisoefeningen op het gebied van gehoorzaamheid met leuke samenwerkingsoefeningen en bouwen jullie zodoende aan het wederzijdse vertrouwen. Daarnaast zit het Puppy Kracht Gezin programma vol oefeningen en spel voor kinderen. Zij leren daardoor spelenderwijs hoe zij op een veilige manier plezier met de hond kunnen maken. 

Puppy Kracht Gezin biedt jullie op een positieve en beloningsgerichte wijze de basis om de nieuwe hond echt onderdeel van het gezin te laten worden! 

Meer weten? Klik dan even door naar de Hond & Kind pagina.
Adorable,Puppy,Jack,Russell,Terrier,On,The,Capet,Playing,With

Download hier de handige KynoKracht Puppy Checklist

Wat een heerlijk vooruitzicht dat er binnenkort een puppy in je leven komt! En ondanks dat het wachten tot je de pup op mag halen soms lang lijkt te duren, is er genoeg voorbereiding te doen om je lekker bezig te houden en je nog meer te verheugen op de komst van de kleine viervoeter. Om je vast een beetje op weg te helpen bied ik je een checklist met zaken om even over na te denken, aan te schaffen en gewoon wat leuke tips. Heel veel plezier met alle voorbereidingen!

Downloaden kan door even je gegevens achter te laten via onderstaande button.

Ervaringen

Nikky Jorden

5/5

“Ik en mijn Mechelse herder pup Falco van nu 3.5 maand hebben net de puppy cursus afgerond! Wij gaan met plezier door met deze leuke en leerzame lessen. Als Lotje van KynoKracht aankomt voor onze wekelijkse les aan huis, staat Falco haar al piepend op te wachten (hij herkent haar auto al goed). De lessen zijn goed voor het leren van de basis, en later meer natuurlijk, maar ook merk ik dat de band tussen mij en Falco sterker wordt. Ons doel is later agility training te doen en Falco als goedgekeurde dekreu te laten verschijnen. Ik ben blij dat de normale hondenschool geen plek had en KynoKracht heeft aangeraden. Dankje wel Lotje voor de geweldige lessen en hopelijk mogen we nog lang bij je blijven lessen. Falco geniet van onze wekelijkse tijd om te trainen.”

Contact

KynoKracht

Driel, Overbetuwe

06 198 720 60

info@kynokracht.nl

 

Social

Info

KvK: 84883456

Algemene voorwaarden