puppycursus aan huis

Heb je net een jonge pup in huis? Of komt die binnenkort? Dan wil je hem natuurlijk een goede start geven. En daar hoort een stukje opvoeding bij.
Met het Puppy Kracht programma krijg je een puppycursus in de vorm van privébegeleiding, waarin jij en je pup een stevige basis leggen op basis van vertrouwen en samenwerking. Jij leert hoe je je pup goed kunt begeleiden tijdens het opgroeien tot een leuke, stabiele huisgenoot.
Bovendien kan je naast de praktijklessen ook gebruik maken van de online KynoKracht Academie. Daarin vind je alle informatie en oefeningen terug die we tijdens de lessen bespreken.

Naast een stukje basis gehoorzaamheid gaan we werken aan socialisatie van je pup. Door dit in je eigen omgeving te doen, thuis en op straat, kan je er gelijk in de dagelijkse praktijk mee aan de slag. Tijdens de lessen werken we op een positieve, beloningsgerichte manier.

Lijkt je dit iets en woon je in (of in de omgeving van) de Overbetuwe, Lingewaard, Arnhem of gemeente Renkum? Meld je dan gelijk aan via de aanmeldknop op deze pagina.
Gezinnen met (klein)kinderen nodig ik uit ook even een kijkje te nemen op de Hond & kind pagina.

Ga je liever helemaal zelfstandig aan de slag? Dat kan met de online puppycursus Samenwerken met je puppy.

Vergeet bovendien niet om de Puppy Checklist te downloaden. Deze vind je onderaan de pagina.

Heb je nog vragen? Neem dan eens contact met me op. Dat kan telefonisch, per mail of via het contactformulier.

opvoeding
& gedrag

Puppy Kracht

In het Puppy Kracht programma leggen we een sterke basis voor jou en je pup, zodat jij weet hoe je je pup goed kunt begeleiden tijdens het opgroeien tot een leuke, stabiele huisgenoot. Deze basis creëren we door vooral te werken aan het opbouwen van vertrouwen en samenwerking tussen jou en je pup. Daarom werken we in de puppycursus met een positieve, beloningsgerichte methode en zullen jij en je pup het hartstikke leuk vinden om samen te oefenen.
Door je privébegeleiding te geven kunnen we heel gericht en efficiënt werken; je krijgt persoonlijk adviezen en oefeningen die bij jouw wensen en situatie aansluiten.
De basis die we tijdens de Puppy Kracht periode leggen is bovendien belangrijk als voorbereiding op de puberteit. Na voltooien van Puppy Kracht kan je door met het Puber Kracht programma.

De stevige basis bereiken we met:
  • Een op maat gemaakt programma voor jouw jonge pup
  • 6 privélessen bij jou thuis en/of in de directe omgeving
    – Eerste les: 60 min. 
    – Vervolglessen: 5 x 45 min.
  • Een half jaar lang toegang tot de online KynoKracht Academie met uitleg over de oefeningen en achtergrondinformatie over het opvoeden van een puppy
  • Gratis clicker 
  • Welkomstgeschenk voor je pup
 
     € 365,- 
 
Aanmelden kan direct door op onderstaande button te klikken. Ik neem vervolgens contact met je op om de eerste les in te plannen.

* Alle prijzen zijn inclusief BTW.
* Reiskosten tot 10 km vanaf Driel gratis. Voor de extra kilometers wordt € 0,30 in rekening gebracht. Berekening op basis van postcode via Google Maps. Kosten voor betaald parkeren worden gefactureerd.

Graag gespreid betalen? Dat kan. Neem dan even contact met me op.

Puppy Kracht Gezin

Jongere kinderen in het gezin? Dan is Puppy Kracht Gezin misschien iets voor jullie. 

Samen creëren we een veilige, maar leuke start voor het hele gezin; pup, kind(eren) en ouders! 
De basis daarvoor wordt gevormd door het opbouwen van vertrouwen en samenwerking tussen jullie en de jonge hond. Daarom combineren we basisoefeningen op het gebied van gehoorzaamheid met leuke samenwerkingsoefeningen en bouwen jullie zodoende aan het wederzijdse vertrouwen. Daarnaast zit het Puppy Kracht Gezin programma vol oefeningen en spel voor kinderen. Zij leren daardoor spelenderwijs hoe zij op een veilige manier plezier met de hond kunnen maken. 

Puppy Kracht Gezin biedt jullie op een positieve en beloningsgerichte wijze de basis om de nieuwe hond echt onderdeel van het gezin te laten worden! 

Meer weten? Klik dan even door naar de Hond & Kind pagina. 
Adorable,Puppy,Jack,Russell,Terrier,On,The,Capet,Playing,With

Samenwerken met je puppy

Samenwerken met je puppy is een volledig online programma. Je vind hierin dezelfde informatie en oefeningen als in het online deel van het Puppy Kracht programma. 

Je doorloopt het programma volledig zelfstandig. Natuurlijk adviseer ik een bepaalde volgorde van de oefeningen, maar je kunt daarin je eigen flexibele plan trekken.

Je krijgt 6 maanden toegang tot de online KynoKracht Academie met uitleg over de oefeningen, instructiefilmpjes, begeleidende foto’s en achtergrondinformatie over het opvoeden van je puppy.

     € 69,- 

* Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Je kunt direct starten:

Na inschrijven en betalen heb je direct toegang tot de online KynoKracht Academie.

 

Eerst meer informatie? Lees dan hier verder.

20210513_171450
Puppy checklist voorkant

Download hier de handige KynoKracht Puppy Checklist

Wat een heerlijk vooruitzicht dat er binnenkort een puppy in je leven komt! En ondanks dat het wachten tot je de pup op mag halen soms lang lijkt te duren, is er genoeg voorbereiding te doen om je lekker bezig te houden en je nog meer te verheugen op de komst van de kleine viervoeter. Om je vast een beetje op weg te helpen bied ik je een checklist met zaken om even over na te denken, aan te schaffen en gewoon wat leuke tips. Heel veel plezier met alle voorbereidingen!

Downloaden kan door even je gegevens achter te laten via onderstaande button.

spelende-pups-in-het-gras

Puppy speelles

Wil jij leren hoe je leuk spel herkent? En hoe je je pup kan begeleiden tijdens het spelen met andere honden? Doe dan eens mee aan een puppy-speel-les.

Pup socialiseert met oudere hond

Puppycursus: groepslessen of privé?

Twijfel je nog of privébegeleiding voor jou de beste keuze is? Lees dan ook eens mijn blog over de voor- en nadelen van groepslessen en privébegeleiding.

Contact

KynoKracht

Driel

06 198 720 60

info@kynokracht.nl


Social

Info

KvK: 84883456

Algemene voorwaarden

kinderworkshop

Spelen met je hond

Is jouw (klein)kind gek van honden?

Schrijf haar/hem dan nu in voor de kinderworkshop!