Leer je puppy spelen

Wil jij leren hoe je leuk spel herkent? En hoe je je pup kan begeleiden tijdens het spelen met andere honden? Doe dan eens mee aan een puppy-speel-les.

opvoeding
& gedrag

Puppy speelles

Socialisatie met andere honden is enorm belangrijk voor jouw pup. Maar dat betekent niet dat je hem zomaar met alle honden moet laten kennismaken of uren met andere pups moet laten rondrennen in de achtertuin. Het is belangrijk dat je ontmoetingen en spel met andere honden goed begeleidt. Jouw pup weet immers nog niet hoe het allemaal hoort en heeft nog heel veel te leren!

Wil jij leren hoe je leuk spel herkent? En hoe je je pup kan begeleiden tijdens het spelen met andere honden? Doe dan eens mee aan een puppy-speel-les.

In deze les gaat jouw pup spelen met een andere pup en/of een stabiele volwassen hond. Ondertussen leer jij naar je pup kijken en leer je verschillende signalen en hun betekenis herkennen die de (spelende) honden afgeven. Daarnaast krijg je natuurlijk heel veel tips over hoe je zelf aan de slag kunt om je pup op een prettige manier de ‘speelregels’ te leren.

 

Voor wie?
Voor puppy’s tot 6 maand en hun eigenaren.

Wanneer?
Elke 1e donderdag van de maand, om 9.00 uur.

Waar?
Hondenschool Lingewaard
Hoeksehofstraat 1, Ressen

Kosten
€ 15,- per pup

 

* Alle prijzen zijn inclusief BTW.
* Er kunnen maximaal 6 pups per les meedoen.

Contact

KynoKracht

Driel

06 198 720 60

info@kynokracht.nl


Social

Info

KvK: 84883456

Algemene voorwaarden

kinderworkshop

Spelen met je hond

Is jouw (klein)kind gek van honden?

Schrijf haar/hem dan nu in voor de kinderworkshop!