Over mij

Mijn naam is Lotje Bos, kortweg Lot. Van jongs af aan ben ik altijd met dieren in de weer geweest. Ook heb ik een universitaire studie Dierwetenschappen met specialisatie diervoeding afgerond en inmiddels ben ik weer in de studieboeken gedoken, maar dit keer om meer te leren over hondengedrag.

Ik woon in Driel (Overbetuwe), samen met mijn vriend en onze huisdieren. Naast katten en kippen hebben we hond Dexter. Dexter is een kruising Labrador x Berner Sennen (boulab) en geboren in maart 2021. 

De afgelopen 20 jaar heb ik in de agrarische sector gewerkt en daar heb ik verschillende functies gehad bij bedrijven actief in diervoeding en technologie. 

Begin 2021 ben ik bij de Martin Gaus Academie begonnen met een opleiding tot kynologisch gedragstherapeut. Mijn motivatie om deze opleiding  te starten komt voort uit mijn passie om mensen te trainen, te coachen, hen kennis over te brengen en te begeleiden. Ik vind bovendien de interactie tussen mens en dier enorm interessant en wil graag bijdragen aan een betere mens-dier balans. En omdat honden zo’n belangrijk deel uitmaken van het dagelijkse leven bij zoveel huishoudens was de keuze voor deze opleiding en het starten van KynoKracht makkelijk gemaakt. Bovendien heb ik via de opleiding toegang tot de laatste (wetenschappelijke) inzichten op het gebied van hondengedrag en -training en ben ik in contact met een breed netwerk aan professionele experts op dit gebied.

Omdat ik er in geloof dat het belangrijk is het hele gezin bij de opvoeding van de hond te betrekken volg ik ook het IMPACT programma van Dierbare Ontmoetingen. Dit programma richt zich op het voorkomen van bijtincidenten bij kinderen. En dus komt er ook een fantastisch Hond-Kind programma in het KynoKracht portfolio. 

Vanuit KynoKracht ga ik me inzetten om mens en hond op een plezierige en veilige manier te laten samenleven. Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en met jullie samen te werken!

 

opvoeding
& gedrag

Contact

KynoKracht

Driel

06 198 720 60

info@kynokracht.nl


Info

KvK: 84883456

Algemene voorwaarden