Online training voor puppy en kind

Voor gezinnen met jonge kinderen die een jonge pup in huis hebben, of waar er binnenkort eentje komt, is er de Opgroeien doe je samen training.
In dit online gezinsprogramma doorloop je vier stappen, die je in je eigen tempo en volledig online volgt.

Natuurlijk hoef je het niet helemaal alleen te doen: je kunt twee keer per maand inbellen voor een online vragenuur. Zo kan ik je weer op weg helpen als je ergens tegenaan loopt en je ontmoet andere cursisten om ervaringen mee uit te wisselen.

Het online gezinsprogramma is geschikt voor ouders, grootouders, oppasouders en alle andere mensen die regelmatig kinderen en honden in huis hebben.

Je kunt starten wanneer jij dat wil. Na inschrijven en betalen heb je direct toegang tot de online KynoKracht Academie.

opvoeding
& gedrag

Online training 'Opgroeien doe je samen'

Reikhalzend kijken jij en je gezin uit naar de komst van jullie puppy. Maar heb je er al over nagedacht hoe jij je kinderen en je pup gaat helpen om elkaar op een veilige en leuke manier te leren kennen? Hoe zorg je dat die snelgroeiende pup en je kinderen elkaar gaan begrijpen, zodat je de risico’s op toekomstige bijtincidenten minimaliseert? 

In dit volledig online programma leer je als gezin in 4 stappen spelenderwijs hoe je voor de pup én de kinderen een veilige situatie creëert. Boordevol informatie, tips, opdrachten, spel, activiteiten en natuurlijk een complete puppycursus.

Je volgt het programma met het hele gezin: (groot)ouder, kind en hond. 

 • Jouw kind leert hoe het met jullie nieuwe hond om mag gaan, waardoor jij niet steeds ‘nee’ hoeft te verkopen, maar ontspannen met kind en hond activiteiten kunt ondernemen.

 • Jij leert welke signalen jouw hond afgeeft en wat die betekenen, zodat je mogelijke risicosituaties leert herkennen. Jij kunt daarop tijdig anticiperen en escalatie voorkomen.

 • Jouw puppy leert er op vertrouwen dat jij er voor hem bent en dat hij moeilijke situaties niet zelf hoeft op te lossen. Hierdoor minimaliseer je het aantal risicosituaties tussen hond en kind.

 • Jouw kind leert welk spel en activiteiten het met je hond kan ondernemen, zodat beide plezier hebben aan de interactie met elkaar.

 • Jij leert jouw pup de basisvaardigheden met behulp van de puppycursus. Je leert op een positieve, beloningsgerichte manier trainen waardoor je echt een band met je pup opbouwt.
 
Door het programma met het hele gezin te doorlopen en met elkaar samen te werken leg je een stevige basis voor jullie en jullie nieuwe pup, zodat hij kan opgroeien tot de fijne, stabiele huisgenoot die jij jezelf en je gezin wenst. 
 

In de hond & kind lessen vind je behalve veel informatie over de omgang met honden ook opdrachten en oefeningen voor zowel de ouders als kind(eren). Je leert als ouder een veilige omgang tussen je kind en je hond begeleiden waardoor je ontspannen als gezin met elkaar plezier kunt maken. 
In de lessen van de puppycursus worden basisoefeningen op het gebied van gehoorzaamheid gecombineerd met leuke samenwerkingsoefeningen en natuurlijk een stukje theorie. 

 

En natuurlijk wordt er in de training ook erg veel aandacht besteed aan spel. Want spel is niet alleen voor kinderen heel belangrijk tijdens het opgroeien, maar ook voor honden! 

 

De vier stappen die je gedurende het programma doorloopt zijn:

Stap 1

Leer op een leuke en makkelijke manier je puppy begeleiden tijdens het opgroeien tot fijne, stabiele, huisgenoot.

Stap 2

Ontdek hoe veiligheid, rust en plezier met je puppy en kind samengaan.

Stap 3

Leer je puppy lezen: word je bewust van de stress signalen en voorkom escalatie. 

Stap 4

Ontdek spel als basis voor veilig en gezond opgroeien van puppy en kind.

Wil jij je puppy en je kind ook op een veilige en leuke manier samen laten opgroeien? Schrijf je dan nu in voor de ‘Opgroeien doe je samen’ training!

Opgroeien doe je samen; kind en hond samen veilig

 

Met Opgroeien doe je samen leer je als gezin in 4 stappen spelenderwijs hoe je voor de pup én de kinderen een veilige situatie creëert; de basis om de nieuwe hond echt onderdeel van het gezin te laten worden! 

De vier stappen van de Opgroeien doe je samen training worden volledig online behandeld. De training omvat:

 • Een jaar lang toegang tot de online KynoKracht Academie
  • Volledige puppycursus:
   • met uitleg over de oefeningen, 
   • instructiefilmpjes, 
   • begeleidende foto’s
   • en achtergrondinformatie over het opvoeden van je puppy. 
  • Volledig Hond & Kind programma:
   • boordevol achtergrondinformatie, 
   • tips en oefeningen, 
   • spel, 
   • en opdrachten 
 • Mogelijkheid om 2x per maand deel te nemen aan een online vragenuur
 • Een telefonisch consult van 30 min.

 

Je ontvangt gedurende jouw training ook:

 • Alle updates met nieuwe informatie, tips, oefeningen, spel, etc. Want de ontwikkeling van dit programma staat nooit stil!

 

Wil jij deze training? Schrijf je dan direct in. 

Prijs € 379,-

Graag gespreid betalen? Dat kan. Neem dan even contact met me op.

Toch liever privébegeleiding?

Heb je toch liever privébegeleiding? Dat kan! Je kunt je dan het beste inschrijven voor het Puppy Kracht Gezin programma. In dit programma krijg je natuurlijk ook toegang tot alle online lesstof van ‘Opgroeien doe je samen’, maar daarnaast begeleid ik jouw persoonlijk door middel van huisbezoeken. 

Bovendien biedt Puppy Kracht Gezin nog veel andere extra’s! Kijk gerust eens rond bij de informatie over Puppy Kracht Gezin of meld je aan voor een kennismakingsgesprek.

Contact

KynoKracht

Driel

06 198 720 60

info@kynokracht.nl


Social

Info

KvK: 84883456

Algemene voorwaarden

kinderworkshop

Spelen met je hond

Is jouw (klein)kind gek van honden?

Schrijf haar/hem dan nu in voor de kinderworkshop!