Online leren voor hond en gezin

Natuurlijk zou ik heel graag met jou aan de slag gaan met bijvoorbeeld het Puppy Kracht, het Kinder Kracht of het Puppy Kracht Gezin programma. Maar voor al die hondeneigenaren die om uiteenlopende redenen liever zelfstandig een online programma volgen is er ook een uitgebreid KynoKracht aanbod met online trainingen voor hond en gezin.

Wil jij je puppy een goede opvoeding geven, ga je daar het liefst zelfstandig mee aan de slag, maar kan je wel wat digitale ondersteuning gebruiken? Schrijf je dan in voor de puppycursus Samenwerken met je puppy. Scroll direct naar beneden voor meer info en om je in te schrijven.

Voor gezinnen met jonge kinderen die een jonge pup in huis hebben, of waar er binnenkort eentje komt, is er de Opgroeien doe je samen training.
Wil jij de band tussen jouw kind en je hond verstevigen? Kies dan voor de Kind en hond in balans training.
In deze online gezinsprogramma's doorloop je dezelfde stappen zoals in Puppy Kracht Gezin of Kinder Kracht, maar je volgt ze in je eigen tempo en volledig online.
Natuurlijk hoef je het niet helemaal alleen te doen: twee keer per maand kan je online inbellen voor een vragenuur. Zo kan ik je toch weer even op weg helpen als je ergens tegenaan loopt en je ontmoet andere cursisten waar je ervaring mee kunt uitwisselen.
De online gezinsprogramma's zijn geschikt voor ouders, grootouders, oppasouders en alle andere mensen die regelmatig kinderen en honden in huis hebben.

Weet je nog niet zo goed welk programma het beste bij jouw situatie past? Of wil je eerst eens kennismaken voordat je je inschrijft? Boek dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw situatie en de mogelijkheden te bespreken.
Maar je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven. Scroll even naar beneden om je aan te melden.

opvoeding
& gedrag

Samenwerken met je puppy

Wil jij je puppy een goede opvoeding geven, ga je daar het liefst zelfstandig mee aan de slag, maar kan je wel wat digitale ondersteuning gebruiken? Schrijf je dan in voor deze volledige puppycursus.

Kind en hond in balans

Wil jij de band tussen jouw kind en je hond verstevigen? Of is er spanning tussen kind en hond? Werk dan samen aan het voorkomen van risicosituaties en het versterken van de kind-hond relatie.

Opgroeien doe je samen

Heb je jonge kinderen en komt er een jonge pup in huis? Zorg voor een fijne en veilige start voor kind en puppy.

Online puppycursus 'Samenwerken met je puppy'

Wil jij je puppy een goede opvoeding geven, ga je daarmee het liefst zelfstandig aan de slag, maar kan je wel wat digitale ondersteuning gebruiken?

De puppycursus ‘Samenwerken met je puppy’ is een volledig online programma. Je doorloopt het programma geheel zelfstandig. Natuurlijk adviseer ik een bepaalde volgorde van de oefeningen, maar je kunt daarin je eigen flexibele plan trekken.

Bij aanschaf krijg je:

 • 6 maanden toegang tot de online KynoKracht Academie
  • met uitleg over de oefeningen, 
  • instructiefilmpjes, 
  • begeleidende foto’s,
  • en achtergrondinformatie over het opvoeden van je puppy. 
 • Mogelijkheid om vragen te stellen in de WhatsApp groep van deze cursus.

 

De basis wordt gevormd door het leren samenwerken met je puppy.

 

Wil jij deze training? Schrijf je dan direct in. 

Prijs € 69,-

 

* Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Online puppycursus samenwerken met je puppy.

Online training voor hond en gezin 'Kind en hond in balans'

Misschien hebben jullie je hond nog niet zo lang, of maakt hij juist al jaren onderdeel uit van het gezin. Maar het is heel waarschijnlijk dat jullie je hond hebben aangeschaft als extra gezinslid, waar jij en je kinderen leuke activiteiten mee kunnen ondernemen. Toch gaat het tussen hond en kind lang niet altijd zo goed als dat je misschien voor ogen had. En dat is helemaal niet zo gek, want tenslotte spreken honden en mensen, laat staan kinderen, echt niet dezelfde taal. Honden en mensen zullen elkaar dus op andere manieren moeten leren begrijpen en respecteren. En dat is waar je in deze training met het hele gezin aan gaat werken.

In de Kind en hond in balans training leren jullie daarom stapsgewijs je hond beter begrijpen en daarnaar te handelen. Als ouder leer je onder andere de risicosituaties herkennen en hoe te handelen om escalatie te voorkomen. Je kinderen leren spelenderwijs welke activiteiten zij met jullie hond kunnen ondernemen en hoe ze dat op een veilige, maar leuke, manier kunnen doen. En je hond? Die leert erop vertrouwen dat jij zorgt voor veiligheid, stabiliteit en structuur. Zo ontstaat er samenwerking en rust binnen het gezin en kunnen jullie (weer) volop genieten van alle activiteiten samen met je hond!


*TIP* 

Is er al veel spanning tussen jouw hond en je kind(eren)? Of zijn er zelfs al (bijt)incidenten voorgevallen? Dan kan het verstandig zijn om met het Kinder Kracht programma aan de gang te gaan. Twijfel je? Plan dan gerust even een kennismakingsgesprek in om jouw situatie door te spreken.


In dit volledig online programma leer je als gezin in 4 stappen spelenderwijs weer veilig plezier te maken met jullie hond. Boordevol informatie, tips, opdrachten, spel en activiteiten.

Je volgt het programma met het hele gezin: (groot)ouder, kind en hond. 

 • Jij leert vanuit welke motivaties een hond kan bijten en wat de risicosituaties zijn binnen jouw gezin. Je leert deze situaties herkennen zodat je escalatie kunt voorkomen.


 • Jouw kind leert hoe het met jullie nieuwe hond om mag gaan, waardoor jij niet steeds ‘nee’ hoeft te verkopen, maar ontspannen met kind en hond activiteiten kunt ondernemen.


 • Jouw hond leert er op vertrouwen dat jij er voor hem bent en dat hij moeilijke situaties niet zelf hoeft op te lossen. Hierdoor minimaliseer je het aantal risicosituaties tussen hond en kind.

 • Jij leert welke signalen jouw hond afgeeft en wat die betekenen, zodat je mogelijke risicosituaties leert herkennen. Jij kunt daarop tijdig anticiperen en escalatie voorkomen.


 • Jouw kind leert welk spel en activiteiten het met je hond kan ondernemen, zodat beide plezier hebben aan de interactie met elkaar.
 
Door het programma met het hele gezin te doorlopen en met elkaar samen te werken ontstaat er een betere balans en meer vertrouwen tussen je hond en alle gezinsleden.
Deze online training bevat behalve veel informatie over de omgang met honden ook opdrachten en oefeningen voor zowel de ouders als kind(eren). Je leert als ouder een veilige omgang tussen je kind en je hond begeleiden waardoor je ontspannen als gezin met elkaar plezier kunt maken. 

De vier stappen die je gedurende het programma doorloopt zijn:

Stap 1

Ontdek de 5 motivaties waaruit een hond kan bijten.

Stap 2

Ontdek hoe je rekening kunt houden met de behoeftes van je hond, en hoe daarin veiligheid, rust en plezier met je hond en kind samengaan.

Stap 3

Leer je hond lezen: word je bewust van de stress signalen en voorkom escalatie. 

Stap 4

Ontdek de mogelijkheden van spel als basis voor een veilige relatie tussen hond en kind.

Wil jij de band tussen je kind en je hond verstevigen? Schrijf je dan nu in voor de ‘Kind en hond in balans’ training!

Kind en hond in balans met de online hond en kind training

 

Met Kind en hond in balans leer je als gezin in 4 stappen spelenderwijs hoe je het vertrouwen tussen je hond én de kinderen verbetert zodat je als gezin samen (weer) meer plezier beleeft aan je hond.

De vier stappen van de Kind en hond in balans training worden volledig online behandeld. De training omvat:

 • Een jaar lang toegang tot de online KynoKracht Academie
  • Volledig Hond & Kind programma:
   • boordevol achtergrondinformatie, 
   • tips en oefeningen, 
   • spel, 
   • en opdrachten 
 • met informatie, trainingsplannen, tips, spel en opdrachten 
 • Mogelijkheid om 2x per maand deel te nemen aan een online vragenuur
 • Een telefonisch consult van 30 min.

 

Je ontvangt gedurende jouw training ook:

 • Alle updates met nieuwe informatie, tips, oefeningen, spel, etc. Want de ontwikkeling van dit programma staat nooit stil!

 

Wil jij deze training? Schrijf je dan direct in. 

Prijs € 347,-

 

Graag gespreid betalen? Dat kan. Neem dan even contact met me op.

Online training voor hond en gezin 'Opgroeien doe je samen'

Reikhalzend kijken jij en je gezin uit naar de komst van jullie puppy. Maar heb je er al over nagedacht hoe jij je kinderen en je pup gaat helpen om elkaar op een veilige en leuke manier te leren kennen? Hoe zorg je dat die snelgroeiende pup en je kinderen elkaar gaan begrijpen, zodat je de risico’s op toekomstige bijtincidenten minimaliseert? 

In dit volledig online programma leer je als gezin in 4 stappen spelenderwijs hoe je voor de pup én de kinderen een veilige situatie creëert. Boordevol informatie, tips, opdrachten, spel, activiteiten en natuurlijk een complete puppycursus.

Je volgt het programma met het hele gezin: (groot)ouder, kind en hond. 

 • Jouw kind leert hoe het met jullie nieuwe hond om mag gaan, waardoor jij niet steeds ‘nee’ hoeft te verkopen, maar ontspannen met kind en hond activiteiten kunt ondernemen.

 • Jij leert welke signalen jouw hond afgeeft en wat die betekenen, zodat je mogelijke risicosituaties leert herkennen. Jij kunt daarop tijdig anticiperen en escalatie voorkomen.

 • Jouw puppy leert er op vertrouwen dat jij er voor hem bent en dat hij moeilijke situaties niet zelf hoeft op te lossen. Hierdoor minimaliseer je het aantal risicosituaties tussen hond en kind.

 • Jouw kind leert welk spel en activiteiten het met je hond kan ondernemen, zodat beide plezier hebben aan de interactie met elkaar.

 • Jij leert jouw pup de basisvaardigheden met behulp van de puppycursus. Je leert op een positieve, beloningsgerichte manier trainen waardoor je echt een band met je pup opbouwt.
 
Door het programma met het hele gezin te doorlopen en met elkaar samen te werken leg je een stevige basis voor jullie en jullie nieuwe pup, zodat hij kan opgroeien tot de fijne, stabiele huisgenoot die jij jezelf en je gezin wenst. 
 

In de hond & kind lessen vind je behalve veel informatie over de omgang met honden ook opdrachten en oefeningen voor zowel de ouders als kind(eren). Je leert als ouder een veilige omgang tussen je kind en je hond begeleiden waardoor je ontspannen als gezin met elkaar plezier kunt maken. 
In de lessen van de puppycursus worden basisoefeningen op het gebied van gehoorzaamheid gecombineerd met leuke samenwerkingsoefeningen en natuurlijk een stukje theorie. 

 

En natuurlijk wordt er in de training ook erg veel aandacht besteed aan spel. Want spel is niet alleen voor kinderen heel belangrijk tijdens het opgroeien, maar ook voor honden! 

 

De vier stappen die je gedurende het programma doorloopt zijn:

Stap 1

Leer op een leuke en makkelijke manier je puppy begeleiden tijdens het opgroeien tot fijne, stabiele, huisgenoot.

Stap 2

Ontdek hoe veiligheid, rust en plezier met je puppy en kind samengaan.

Stap 3

Leer je puppy lezen: word je bewust van de stress signalen en voorkom escalatie. 

Stap 4

Ontdek spel als basis voor veilig en gezond opgroeien van puppy en kind.

Wil jij je puppy en je kind ook op een veilige en leuke manier samen laten opgroeien? Schrijf je dan nu in voor de ‘Opgroeien doe je samen’ training!

Opgroeien doe je samen; kind en hond samen veilig

 

Met Opgroeien doe je samen leer je als gezin in 4 stappen spelenderwijs hoe je voor de pup én de kinderen een veilige situatie creëert; de basis om de nieuwe hond echt onderdeel van het gezin te laten worden! 

De vier stappen van de Opgroeien doe je samen training worden volledig online behandeld. De training omvat:

 • Een jaar lang toegang tot de online KynoKracht Academie
  • Volledige puppycursus:
   • met uitleg over de oefeningen, 
   • instructiefilmpjes, 
   • begeleidende foto’s
   • en achtergrondinformatie over het opvoeden van je puppy. 
  • Volledig Hond & Kind programma:
   • boordevol achtergrondinformatie, 
   • tips en oefeningen, 
   • spel, 
   • en opdrachten 
 • Mogelijkheid om 2x per maand deel te nemen aan een online vragenuur
 • Een telefonisch consult van 30 min.

 

Je ontvangt gedurende jouw training ook:

 • Alle updates met nieuwe informatie, tips, oefeningen, spel, etc. Want de ontwikkeling van dit programma staat nooit stil!

 

Wil jij deze training? Schrijf je dan direct in. 

Prijs € 379,-

 

Graag gespreid betalen? Dat kan. Neem dan even contact met me op.

Toch liever privébegeleiding?

Heb je toch liever privébegeleiding? Dat kan! Je kunt je dan het beste inschrijven voor het Puppy KrachtKinder Kracht of hePuppy Kracht Gezin programma. In deze programma’s krijg je natuurlijk ook toegang tot alle online lesstof van ‘Samenwerken met je puppy’, ‘Kind en hond in balans’ en ‘Opgroeien doe je samen’, maar daarnaast begeleid ik jouw persoonlijk door middel van huisbezoeken. 

Bovendien bieden Kinder Kracht en Puppy Kracht Gezin nog veel andere extra’s! Kijk gerust eens rond bij de informatie over Kinder Kracht en Puppy Kracht Gezin of meld je aan voor een kennismakingsgesprek.

Contact

KynoKracht

Driel

06 198 720 60

info@kynokracht.nl


Social

Info

KvK: 84883456

Algemene voorwaarden

kinderworkshop

Spelen met je hond

Is jouw (klein)kind gek van honden?

Schrijf haar/hem dan nu in voor de kinderworkshop!