Online hond en kind training

Wil jij de band tussen jouw kind en je hond verstevigen? Kies dan voor de Kind en hond in balans training.
In dit online gezinsprogramma doorloop je vier stappen die je in je eigen tempo en volledig online volgt.

Natuurlijk hoef je het niet helemaal alleen te doen: twee keer per maand kan je online inbellen voor een vragenuur. Zo kan ik je toch weer even op weg helpen als je ergens tegenaan loopt en je ontmoet andere cursisten waar je ervaring mee kunt uitwisselen.

Het online gezinsprogramma is geschikt voor ouders, grootouders, oppasouders en alle andere mensen die regelmatig kinderen en honden in huis hebben.

Je kunt met de training starten wanneer jij dat wilt. Na inschrijven en betalen krijg je direct toegang tot de online KynoKracht Academie.

opvoeding
& gedrag

Online training 'Kind en hond in balans'

Misschien hebben jullie je hond nog niet zo lang, of maakt hij juist al jaren onderdeel uit van het gezin. Maar het is heel waarschijnlijk dat jullie je hond hebben aangeschaft als extra gezinslid, waar jij en je kinderen leuke activiteiten mee kunnen ondernemen. Toch gaat het tussen hond en kind lang niet altijd zo goed als dat je misschien voor ogen had. En dat is helemaal niet zo gek, want tenslotte spreken honden en mensen, laat staan kinderen, echt niet dezelfde taal. Honden en mensen zullen elkaar dus op andere manieren moeten leren begrijpen en respecteren. En dat is waar je in deze training met het hele gezin aan gaat werken.

In de Kind en hond in balans training leren jullie daarom stapsgewijs je hond beter begrijpen en daarnaar te handelen. Als ouder leer je onder andere de risicosituaties herkennen en hoe te handelen om escalatie te voorkomen. Je kinderen leren spelenderwijs welke activiteiten zij met jullie hond kunnen ondernemen en hoe ze dat op een veilige, maar leuke, manier kunnen doen. En je hond? Die leert erop vertrouwen dat jij zorgt voor veiligheid, stabiliteit en structuur. Zo ontstaat er samenwerking en rust binnen het gezin en kunnen jullie (weer) volop genieten van alle activiteiten samen met je hond!

*TIP* Is er al veel spanning tussen jouw hond en je kind(eren)? Of zijn er zelfs al (bijt)incidenten voorgevallen? Dan kan het verstandig zijn om met het Kinder Kracht programma aan de gang te gaan. Twijfel je? Plan dan gerust even een kennismakingsgesprek in om jouw situatie door te spreken.

In dit volledig online programma leer je als gezin in 4 stappen spelenderwijs weer veilig plezier te maken met jullie hond. Boordevol informatie, tips, opdrachten, spel en activiteiten.

Je volgt het programma met het hele gezin: (groot)ouder, kind en hond. 

 • Jij leert vanuit welke motivaties een hond kan bijten en wat de risicosituaties zijn binnen jouw gezin. Je leert deze situaties herkennen zodat je escalatie kunt voorkomen.

 • Jouw kind leert hoe het met jullie nieuwe hond om mag gaan, waardoor jij niet steeds ‘nee’ hoeft te verkopen, maar ontspannen met kind en hond activiteiten kunt ondernemen.

 • Jouw hond leert er op vertrouwen dat jij er voor hem bent en dat hij moeilijke situaties niet zelf hoeft op te lossen. Hierdoor minimaliseer je het aantal risicosituaties tussen hond en kind.

 • Jij leert welke signalen jouw hond afgeeft en wat die betekenen, zodat je mogelijke risicosituaties leert herkennen. Jij kunt daarop tijdig anticiperen en escalatie voorkomen.

 • Jouw kind leert welk spel en activiteiten het met je hond kan ondernemen, zodat beide plezier hebben aan de interactie met elkaar.
 
Door het programma met het hele gezin te doorlopen en met elkaar samen te werken ontstaat er een betere balans en meer vertrouwen tussen je hond en alle gezinsleden.
Deze online training bevat behalve veel informatie over de omgang met honden ook opdrachten en oefeningen voor zowel de ouders als kind(eren). Je leert als ouder een veilige omgang tussen je kind en je hond begeleiden waardoor je ontspannen als gezin met elkaar plezier kunt maken. 

De vier stappen die je gedurende het programma doorloopt zijn:

Stap 1

Ontdek de 5 motivaties waaruit een hond kan bijten.

Stap 2

Ontdek hoe je rekening kunt houden met de behoeftes van je hond, en hoe daarin veiligheid, rust en plezier met je hond en kind samengaan.

Stap 3

Leer je hond lezen: word je bewust van de stress signalen en voorkom escalatie. 

Stap 4

Ontdek de mogelijkheden van spel als basis voor een veilige relatie tussen hond en kind.

Wil jij de band tussen je kind en je hond verstevigen? Schrijf je dan nu in voor de ‘Kind en hond in balans’ training!

 

Met Kind en hond in balans leer je als gezin in 4 stappen spelenderwijs hoe je het vertrouwen tussen je hond én de kinderen verbetert zodat je als gezin samen (weer) meer plezier beleeft aan je hond.

De vier stappen van de Kind en hond in balans training worden volledig online behandeld. De training omvat:

 • Een jaar lang toegang tot de online KynoKracht Academie
  • Volledig Hond & Kind programma:
   • boordevol achtergrondinformatie, 
   • tips en oefeningen, 
   • spel, 
   • en opdrachten 
 • met informatie, trainingsplannen, tips, spel en opdrachten 
 • Mogelijkheid om 2x per maand deel te nemen aan een online vragenuur
 • Een telefonisch consult van 30 min.

 

Je ontvangt gedurende jouw training ook:

 • Alle updates met nieuwe informatie, tips, oefeningen, spel, etc. Want de ontwikkeling van dit programma staat nooit stil!

 

Wil jij deze training? Schrijf je dan direct in. 

Prijs € 347,-

 

Graag gespreid betalen? Dat kan. Neem dan even contact met me op.

Liever privébegeleiding?

Heb je toch liever privébegeleiding? Dat kan! Je kunt je dan het beste inschrijven voor het Kinder Kracht programma. In dit programma krijg je natuurlijk ook toegang tot alle online lesstof van ‘Kind en hond in balans’, maar daarnaast begeleid ik jouw persoonlijk door middel van huisbezoeken. 

Bovendien biedt Kinder Kracht nog veel andere extra’s! Kijk gerust eens rond bij de informatie over Kinder Kracht of meld je aan voor een kennismakingsgesprek.

Contact

KynoKracht

Driel

06 198 720 60

info@kynokracht.nl


Social

Info

KvK: 84883456

Algemene voorwaarden

kinderworkshop

Spelen met je hond

Is jouw (klein)kind gek van honden?

Schrijf haar/hem dan nu in voor de kinderworkshop!