kynokracht_wit

De band tussen je kind en hond
verstevigen?

zo doe je dat in 4 stappen


Werk met het hele gezin
aan het voorkomen van risicosituaties
en het versterken van de kind-hond relatie


* Nu met leuke korting! Actie loopt tot en met 31 januari.

Misschien hebben jullie je hond nog niet zo lang, of maakt hij juist al jaren onderdeel uit van het gezin. Maar het is heel waarschijnlijk dat jullie je hond hebben aangeschaft als extra gezinslid, waar jij en je kinderen leuke activiteiten mee kunnen ondernemen. Toch gaat het tussen hond en kind lang niet altijd zo goed als dat je misschien voor ogen had. En dat is helemaal niet zo gek, want tenslotte spreken honden en mensen, laat staan kinderen, echt niet dezelfde taal. Honden en mensen zullen elkaar dus op andere manieren moeten leren begrijpen en respecteren. 

Kind en hond in balans; dé online training voor jou, je hond en je kind(eren)

In dit volledig online programma leer je als gezin in 4 stappen spelenderwijs weer veilig plezier te maken met jullie hond.
Boordevol informatie, tips, opdrachten, spel en activiteiten.

 

Stap 1

Ontdek de 5 motivaties waaruit een hond kan bijten.

Stap 2

Ontdek hoe je rekening kunt houden met de behoeftes van je hond, en hoe daarin veiligheid, rust en plezier met je hond en kind samengaan.

Stap 3

Leer je hond lezen: word je bewust van de stress signalen en voorkom escalatie. 

Stap 4

Ontdek de mogelijkheden van spel als basis voor een veilige relatie tussen hond en kind.

Deze online training bevat behalve veel informatie over de omgang met honden ook opdrachten en oefeningen voor zowel de ouders als kind(eren).

 

Je leert als ouder een veilige omgang tussen je kind en je hond begeleiden waardoor je ontspannen als gezin met elkaar plezier kunt maken. 

 

Door het programma met het hele gezin te doorlopen en met elkaar samen te werken ontstaat er een betere balans en meer vertrouwen tussen je hond en alle gezinsleden.

 

Jij leert vanuit welke motivaties een hond kan bijten en wat de risicosituaties zijn binnen jouw gezin. Je leert deze situaties herkennen zodat je escalatie kunt voorkomen.

 

Jouw kind leert hoe het met jullie nieuwe hond om mag gaan, waardoor jij niet steeds ‘nee’ hoeft te verkopen, maar ontspannen met kind en hond activiteiten kunt ondernemen.

 

Jouw hond leert er op vertrouwen dat jij er voor hem bent en dat hij moeilijke situaties niet zelf hoeft op te lossen. Hierdoor minimaliseer je het aantal risicosituaties tussen hond en kind.

 

Jij leert welke signalen jouw hond afgeeft en wat die betekenen, zodat je mogelijke risicosituaties leert herkennen. Jij kunt daarop tijdig anticiperen en escalatie voorkomen.

 

Jouw kind leert welk spel en activiteiten het met je hond kan ondernemen, zodat beide plezier hebben aan de interactie met elkaar.

Kind en hond in balans is geschikt voor ouders, grootouders, oppasouders en alle andere mensen met een hond die ook regelmatig kinderen in huis hebben.

 

Je krijgt een jaar lang toegang tot de online KynoKracht Academie en profiteert dus ook van alle nieuwe toevoegingen in dit jaar!

 

Elke 2 weken kan je bovendien meedoen aan een online vragenuur waarin jij je vragen kunt stellen en ervaringen kunt uitwisselen.

Contact

KynoKracht

Driel

06 198 720 60

info@kynokracht.nl

 

Social

Info

KvK: 84883456

Algemene voorwaarden

kinderworkshop

Spelen met je hond

Is jouw (klein)kind gek van honden?

Schrijf haar/hem dan nu in voor de kinderworkshop!