jonge honden training

Heb je een jonge hond in huis? Nu de puppyperiode voorbij is begint er voor sommige honden (en hun eigenaren) een lastige periode. Ze veranderen in stuiterende pubers en de hormonen gieren door hun nog jonge lijfjes.
Met het Puber Kracht programma help ik je met het leren begrijpen en begeleiden van jouw jonge hond.
We gaan werken aan basis gehoorzaamheid en samenwerking. Door dit in je eigen omgeving te doen, thuis en op straat, kan je er gelijk in de dagelijkse praktijk mee aan de slag.
Tijdens de lessen werken we op een positieve, beloningsgerichte manier.

Lijkt je dit iets? Meld je dan gelijk aan via de aanmeldknop onderaan deze pagina.
Heb je nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op. Dat kan telefonisch, per mail of via het contactformulier.

opvoeding
& gedrag

Puber Kracht

Tijdens de puberteit lijkt het soms of je hond alles wat ie tot dan toe geleerd heeft helemaal is vergeten. Gelukkig is dat niet het geval, maar het maakt wel dat trainen niet altijd even goed gaat terwijl het juist nu zo belangrijk is om te blijven oefenen. In deze periode bouwen we voort op de basis die tijdens de puppytijd is gelegd. Daarnaast gaan we extra aan de slag met bijvoorbeeld het ‘wandelen zonder trekken’ en oefenen we het ‘hierkomen’ juist nu veel. Jij leert wat je wel en niet kunt verwachten van je hond tijdens deze periode en hoe je hem door de puberteit helpt. We verstevigen jullie vertrouwen in elkaar en jullie samenwerking. Daarbij staat plezier voorop! 

Plezier en samenwerking bereiken we tijdens de puberteit met:

  • Een op maat gemaakt programma voor jouw jonge hond (vanaf ca. 5 maanden leeftijd)
  • 6 privélessen bij jou thuis en/of in de directe omgeving
  • Een half jaar lang toegang tot de online KynoKracht Academie met uitleg over de oefeningen en achtergrondinformatie 
  • Gratis clicker 
 
     € 355,-
 
Aanmelden kan direct door op onderstaande button te klikken. Ik neem vervolgens contact met je op om de eerste les in te plannen.

* Alle prijzen zijn inclusief BTW.

* Reiskosten tot 10 km vanaf Driel gratis. Voor de extra kilometers wordt € 0,30 in rekening gebracht. Berekening op basis van postcode via Google Maps. Kosten voor betaald parkeren worden gefactureerd.

Dexter puber

Contact

KynoKracht

Driel

06 198 720 60

info@kynokracht.nl

 

Social

Info

KvK: 84883456

Algemene voorwaarden

kinderworkshop

Spelen met je hond

Is jouw (klein)kind gek van honden?

Schrijf haar/hem dan nu in voor de kinderworkshop!