Train (met) je hele gezin

Betrek je hele gezin bij de opvoeding en verzorging van jullie nieuwe puppy of herplaatser met dit gezinsprogramma. Privébegeleiding voor gezinnen met kinderen ouder dan 12 jaar. Samen leggen jullie een stevige basis door te werken aan vertrouwen en samenwerking. Jullie leren hoe je je pup of herplaatser goed kunt begeleiden tijdens het (verder) opgroeien tot een leuke, stabiele huisgenoot.

Lijkt je dit iets? Meld je dan gelijk aan via de aanmeldknop voor het Familie Kracht programma onderaan deze pagina.
Heb je nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op. Dat kan telefonisch, per mail of via het contactformulier.

opvoeding
& gedrag

Familie Kracht

In het Familie Kracht programma leggen we een sterke basis voor jullie en jullie pup of herplaatser, zodat jullie weten hoe je je hond goed kunt begeleiden tijdens het (verder) opgroeien tot een leuke, stabiele huisgenoot. Deze basis creëren we door vooral te werken aan het opbouwen van vertrouwen en samenwerking tussen jullie en de hond. Daarom werken we met een positieve, beloningsgerichte methode en is het voor zowel jullie als voor de hond hartstikke leuk om samen te oefenen.
Door jullie privébegeleiding te geven kunnen we heel gericht en efficiënt werken; jullie krijgen persoonlijk adviezen en oefeningen die bij jullie wensen, vragen en situatie aansluiten.
Per les behandelen we een ander thema met opdrachten en oefeningen voor alle gezinsleden.

Dit programma is geschikt voor gezinnen met kinderen ouder dan 12 jaar. Heb je jongere kinderen? Dan sluit Puppy Kracht Gezin goed aan.

Jullie krijgen:
  • Een op maat gemaakt programma voor jullie pup of herplaatser
  • 6 privélessen van 90 min. bij jullie thuis en/of in de directe omgeving
  • Een half jaar lang toegang tot de online KynoKracht Academie met uitleg over de oefeningen en achtergrondinformatie over de opvoeding en het gedrag van jullie hond
  • Gratis clickers 
  • Welkomstgeschenk voor je pup/ herplaatser
 
     € 750,- 
 
Aanmelden kan direct door op onderstaande button te klikken. Ik neem vervolgens contact met jullie op om de eerste les in te plannen.

* Alle prijzen zijn inclusief BTW.
* Reiskosten tot 10 km vanaf Driel gratis. Voor de extra kilometers wordt € 0,30 in rekening gebracht. Berekening op basis van postcode via Google Maps. Kosten voor betaald parkeren worden gefactureerd.

pexels-bethany-ferr-5482575

Contact

KynoKracht

Driel

06 198 720 60

info@kynokracht.nl

 

Social

Info

KvK: 84883456

Algemene voorwaarden

kinderworkshop

Spelen met je hond

Is jouw (klein)kind gek van honden?

Schrijf haar/hem dan nu in voor de kinderworkshop!