Ongewenst gedrag

Het komt vaak voor dat honden gedrag vertonen dat wij als ongewenst beschouwen. Denk bijvoorbeeld aan honden die veel blaffen, hard trekken aan de lijn, uitvallen naar andere honden of mensen, enzovoort.

Een hond doet gelukkig nooit iets om jou te 'pesten', maar ik snap heel goed dat je dat soms denkt. En daarom ga ik graag samen met jou en je hond aan de slag en leer ik je jouw hond beter begrijpen. Je leert waarom jouw hond bepaald gedrag vertoont. Vanuit dat begrip werken we vervolgens toe naar een situatie waarbij jij en je hond weer ontspannen samen kunnen zijn.

opvoeding
& gedrag

Gedragsconsult en training

Vertoont jouw hond ongewenst gedrag en wil je begrijpen waarom hij dat doet en hoe je hem kunt helpen? Vul dan eerst het intakeformulier in via de knop hieronder. 

Zodra ik het formulier ontvangen heb neem ik contact met je op voor een eerste afspraak. Deze afspraak vindt plaats bij jou thuis en duurt maximaal anderhalf uur.

Daarna kom ik nog minimaal één keer langs voor een vervolgtraining van een uur. Afhankelijk van de hulpvraag kan het zijn dat ik daarna nog één of meerdere trainingen adviseer. Uiteraard gaat de invulling daarvan geheel in overleg met jou.

  • Jouw investering voor het 1e gedragsconsult plus één vervolgtraining:

€ 225,- 

  • Aanvullende trainingen:
    € 75,- per uur

* Alle prijzen zijn inclusief BTW.

* Reiskosten tot 10 km vanaf Driel gratis. Voor de extra kilometers wordt € 0,30 in rekening gebracht. Berekening op basis van postcode via Google Maps. Kosten voor betaald parkeren worden gefactureerd.

Vuurwerktraining

vuurwerktraining voor je hond

Is jouw hond bang voor vuurwerk en wil jij hem goed voorbereiden op de jaarwisseling? Start dan op tijd met een vuurwerktraining!

Deze online training biedt je een stappenplan om je hond rustig te laten wennen aan echte vuurwerkgeluiden. De geluidsfragmenten zijn aan de training toegevoegd.

Daarnaast vind je in de online training verschillende oefeningen en tips die jou helpen om samen met je hond ontspannen de jaarwisseling door te komen.

Wil jij aan de slag met de vuurwerktraining? Schrijf je dan direct in.

Prijs € 25,- 

* Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Contact

KynoKracht

Driel

06 198 720 60

info@kynokracht.nl


Social

Info

KvK: 84883456

Algemene voorwaarden

kinderworkshop

Spelen met je hond

Is jouw (klein)kind gek van honden?

Schrijf haar/hem dan nu in voor de kinderworkshop!