Downloads

Op deze pagina vind je gratis infographics, checklijsten en andere downloads met inhoudelijke weetjes en tips over training, opvoeding en achtergronden over hondengedrag.

opvoeding
& gedrag

Puppy checklist voorkant

Download hier de handige KynoKracht Puppy Checklist

Wat een heerlijk vooruitzicht dat er binnenkort een puppy in je leven komt! En ondanks dat het wachten tot je de pup op mag halen soms lang lijkt te duren, is er genoeg voorbereiding te doen om je lekker bezig te houden en je nog meer te verheugen op de komst van de kleine viervoeter. Om je vast een beetje op weg te helpen bied ik je een checklist met zaken om even over na te denken, aan te schaffen en gewoon wat leuke tips. Heel veel plezier met alle voorbereidingen!

Downloaden kan door even je gegevens achter te laten via onderstaande button.

Wat mag een hond eigenlijk niet eten?

De meeste hondeneigenaren weten wel dat chocola giftig is voor honden. Maar er zijn nog veel meer voedingsmiddelen die niet gezond, of zelfs gevaarlijk, zijn voor je hond. De belangrijkste heb ik voor je op een rijtje gezet. Je kunt deze gratis downloaden om bijvoorbeeld uit te printen en in de keuken op te hangen. Bespreek de lijst ook eens met je kinderen en andere huisgenoten.

Downloaden kan door even je gegevens achter te laten via onderstaande button.

Contact

KynoKracht

Driel

06 198 720 60

info@kynokracht.nl


Social

Info

KvK: 84883456

Algemene voorwaarden

kinderworkshop

Spelen met je hond

Is jouw (klein)kind gek van honden?

Schrijf haar/hem dan nu in voor de kinderworkshop!